Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12481 niezalogowanych)
1 Post

(Luba)
Wiking
barbara67 napisał:
Wszystko zalezy od tego jakiej dziewczyny szukasz :

- blondynka z duzymi oczami - lubi miesniakow z wypasiona fura i z wypasionym portfelem

- dziewczyna na jeden raz - wystarczy sie spiac i zafundowac kilka drinkow ...

- dziewczyna na weekend : tuning.pl/_zdjecia_dziewczyn_Dziewczyna_na_weekend-k_983_.html

- dziewczyna na dluzej ( na cale zycie ?) - wymaga wiecej zachodu : chce byc wysluchana, doceniona, zauwazona , dopieszczona ,adorowana i chce sie czuc bezpieczna i chce miec przyjaciela w swoim partnerze

Czy o czyms zapomnialam , dziewczyny ???

Pewnie banał teraz wygłoszę, ale oprócz tych wszystkich wskaźników dotyczących dziewczyny na dłużej, to myślę, że żadna się nie obrazi, jak facet będzie również mądrym osobnikiem, no bo czasami też trzeba pogadac, a nie tylko...Jak dla mnie najbardziej pociągającym i erotycznym "organem" jest umysł...Chociaż, jak facet będzie miał wiekszy biceps ode mnie, to też się nie obrażę. Wszak we wszystkich nas drzemią atawizmy i nawet nieświadomie zwracamy uwagę na tych, którzy w jakims naszym pierwotnym pojęciu zapewnią nam bezpieczeństwo, czyli są silni, zdrowi i w zależności od gustu - atrakcyjni, bo wtedy można liczyc na dobry mix genetyczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bad harry napisał:
no i to jest ta właściwa odpowiedż ( jak sądze )
to panowie ............... po pracy do KLASY
hilton , możesz coś jeszcze podpowiedzieć ?

nic nie bede podpowiadac, bo preferuje jesli mężczyzna ma naturalnie ( czyli od dziecka )wyrobione maniery i wie jak sie wobec kobiety zachowywac, wystudiowane ruchy mnie nie intetesuja. Jest takie porzekadło, ze czego Jaś sie nie nauczył, tego Jan nie bedzie umiał i to dotyczy tez tej dziedziny, którą podjąłeś w załozonym przez siebie watku.
Trzeba mierzyc siły na zamiary, bo czesto zdarza sie tak, ze samemu sobie mozna strzelic w kolano
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
ha ha ,
podaj numer rachunku giovi, to ci coś prześlę, tylko napisz jak zatytułować przelew.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
"dla hilton na sofę " hahahahaaha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
tommyplee napisał:
ha ha ,
podaj numer rachunku giovi, to ci coś prześlę, tylko napisz jak zatytułować przelew.

Widzę że nie jesteś w temacie
Tytuł może brzmiec :"Na waciki"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
Hilton napisał:

akurat bo giovi kupiła by ci tą sofę.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
tommyplee napisał:
ha ha ,

A MÓWIŁEM CI GIOVI ...... ZMIEŃ AWATAR !!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
bad harry napisał:
no i to jest ta właściwa odpowiedż ( jak sądze )
to panowie ............... po pracy do KLASY
hilton , możesz coś jeszcze podpowiedzieć ?

nic nie bede podpowiadac, bo preferuje jesli mężczyzna ma naturalnie ( czyli od dziecka )wyrobione maniery i wie jak sie wobec kobiety zachowywac, wystudiowane ruchy mnie nie intetesuja. Jest takie porzekadło, ze czego Jaś sie nie nauczył, tego Jan nie bedzie umiał i to dotyczy tez tej dziedziny, którą podjąłeś w załozonym przez siebie watku.
Trzeba mierzyc siły na zamiary, bo czesto zdarza sie tak, ze samemu sobie mozna strzelic w kolano

ja naturalność mam wrodzoną
jak by każdy mężczyzna strzelał w kolano po przeliczeniu się to miały byście samych kulawych mężów
a nie którzy byli by bez nóg .
może i ja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bad harry napisał:
tommyplee napisał:
ha ha ,

A MÓWIŁEM CI GIOVI ...... ZMIEŃ AWATAR !!!!

Odwal się Haryy!!!!!!!!!!Może uzbieram w koncu na te waciki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
tommyplee napisał:
Hilton napisał:

akurat bo giovi kupiła by ci tą sofę.....

Jakby coś zostało to jasne że bym kupiła
W końcu czasem zdarza mi się nocowac u Hilton, to i sobie bym zrobiła przysługe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok